Mitt hundintresse

Hundar har alltid funnits i mitt liv, och det stora intresset för hundträning har varit en del av min vardag sedan barnsben.

När familjens egna hundar var alldeles för stora för mig, fick jag som 5-åring börja med att låna klubbmedlemmars mer"storlekspassande" hundar för att kunna vara delaktig klubbens aktiviteter för medlemmarna. En bra start som också ledde till dagens stora hundintresse och för föreningslivet.

Jag är fortfarande kvar i samma lokalklubb, Vadstena bk. Sedan 7 år tillbaka är jag även ordförande där och arbetar även ideellt för Sbk:s organisation på distriktsnivå och i den centrala organisationen. Att få vara en del av framtidsutvecklingen av organisationen är något som jag brinner för.

Jag håller inom Sbk:s organisation hundägareutbildningar för den "vanliga" hundägaren som hittat till sin lokalklubb, men också funktionärsutbildningar och instruktörsutbildningar!

Mina Utbildningar

SBK-instruktör 1999

Rallylydnadsinstruktör 2008

Påbyggnad rallylydnadsinstruktör Sbk 2010

Allmänlydnadslärare 2013/2014

Allmänlydnadslärare steg 2, problembeteenden 2015-2017

SBK- Avtalsinstruktör sedan 2014

Jag har sedan min första utbildning varit aktiv som instruktör hela tiden och bedrivit kursverksamhet på min lokalklubb.

Jag har under åren skaffat mig nya erfarenheter och fortbildning via föreläsningar , men också via kurser med egna hunder för externa instruktörer.

Jag är certifierad instruktör och lärare genom Sbk.s organisation!

Min nuvarande bc-tik Tonedos unbeatable Uscha, 2 år.