Välkommen!

Du har nu hittat till mig Johanna Jervgren.

Jag arbetar som frisör och har sedan 2003 drivit min egna verksamhet i centrala Motala, BeautyBox!

Fr.o.m 2/4-18 driver jag min verksamhet i en helt nybyggd salong intill mitt hem i Högby, Borensberg.

Jag arbetar också med att utbilda hundägare tillsammans med dess hundar.

Mitt intresse ligger i mötet med nya personligheter, att skapa en god relation där du som kund kan känna dig bekväm och naturlig tillsammans med mig!

En god relation ökar förståelse och kommunikation, vilket är viktigt för mig i båda mina arbetsområden;

* Att utefter dina önskemål, kunna ge dig den behandling som uppfyller dina önskemål, och som gör att du känner dig just så där fin och välmående som du vill!

* Att snabbt kunna hitta förståelse utifrån just det DU upplever som ett problem eller vill ha hjälp med i din hundträning, gör det mycket lättare för mig att tillsammans med dig hitta rätt verktyg och lösningar för dig att använda och hantera utifrån din situation och möjlighet, för snabba resultat i träningen!

Jag utbildade mig till frisör under min gymnasieutbildning och har sedan dess varit verksam i Motala. Jag började min karriär som anställd, men visste tidigt att det var min egna verksamhet jag skulle driva!

2003 öppnade jag min första egna salong och har under åren som gått lagt stort fokus kundrelationer, fortbildning och utveckling inom verksamhet!

Jag ÄLSKAR mitt yrke och njuter av varje dag på min arbetsplats tillsammans med mina kunder och alla utmaningar som de ger mig!

Jag arbetar både ideellt och i mitt företag med hundägareutbildningar. Jag är ansluten avtalsinstruktör i Sbk, och erbjuder mina tjänster både till anslutna lokalklubbar men också till dig som privatperson!

Läs mer om detta under fliken Hundägareutbildningar!

På länken här ovan kommer du till min webbokning, där kan du i lugn och ro titta efter en tid som passar dig.

Har du frågor så tveka inte att slå en signal istället!

Då du bokat din tid hos mig har du direkt ingått ett avtal med mig! Det innebär respekt inför varandras tid, för att du ska få ut maximalt av din tid hos mig ber jag dig därför att komma på utsatt bokad tid!

Förhinder kan man alltid få, och precis som att jag Alltid försöker komma i kontakt med dig om det skulle behövas så ber jag dig att kontakta mig för att ändra/avboka din tid så fort du kan!

Mina kunder och arbetstid är viktig för mig!

Ej avbokad tid, (minst 6 tim innan avsatt tid) debiteras med 100% av behandlingspriset!